Trollbeads

Juwelier Püttmann Diemen Shop-in-shop dealer!!! 
Trollbeads heeft onze winkel Juwelier Püttmann te Diemen voorzien van het predicaat Premium Plus-dealer. Ook Almere Buiten heeft net als filiaal Diemen een Shop-in-shop voor een zeer uitgebreid Trollbeads kralen assortiment. Dit betekent dat er een apart deel van de winkel speciaal is ingericht met een Trollbeads uitstraling.
Bij ons kunt u de volledige collectie van Trollbeads m.u.v. goud (veelal even op bestelling) vinden. Als Trollbeads-specialist zijn wij in staat om uw perfect te adviseren over uw Trollbeads aankoop. Daarnaast verzorgen wij een aantal keer per jaar een leuke activiteit rondom Trollbeads.

Elke kraal heeft een verhaal....
Een verhaal van de kunstenaar of van de drager. Stel dus jouw unieke verhaal samen in een armband of collier. Trollbeads heeft ieder seizoen andere kleuren en bijzondere kralen met een nieuw verhaal dus je raakt nooit uitgekeken op deze mooie collectie. "Je kunt een armband geheel samenstellen op basis van schoonheid, diversiteit of kleur dit bij je kleding, je persoonlijkheid of je herinneringen past" (Trollbeads)

Limited edition items....
Ieder seizoen brengt nieuwe limited edition's en deze zijn altijd bij ons verkrijgbaar - zowel in Diemen als Almere-Buiten - maar uiteraard in zéér beperkte hoeveelheden. Dus wees er snel bij!

Verkrijgbaar: Diemen Shop-in-Shop & Almere Premium Plus-dealerCategories

Webshop Trollbeads Repair Jewellery

Trollbeads

Link to website