Tissot

Swiss Quality time since 1853!

Verkrijgbaar in ons filiaal in Diemen.

Wij hebben een ruime keuze in de meeste series van Tissot waaronder de Classic collection, T-Touch collectie en de Powermatic serie (dat zijn mechanische automaten met 80 uur gang reserve!) DE WEBSHOP is van onszelf, maar niet alle Tissot modellen hebben wij natuurlijk in huis. Wij bestellen ze graag voor u. U krijgt de geweldige persoonlijke service en informatie. Tot ziens bij ons in Diemen ( of Almere-buiten ).

Onze klanten in Almere kunnen natuurlijk ook voor Tissot dáár terecht. Zoekt u een bepaald model, wij leveren het een dag later in Almere-Buiten.

REPARATIE ATELIER: Wij zijn Tissot service center level 3 voor Amsterdam en Almere, maar waar u ook vandaan komt uit noord Holland / Flevoland / Zuid-Holland / Utrecht / Brabant of elders uit Nederland, u bent van harte welkom! 

Alle uit te voeren reparaties aan uw Tissot heren horloge of uw Tissot dames horloge, kunnen wij in ons eigen reparatie atelier in Diemen repareren.
Of het nu gaat om een vintage of oude Tissot, mechanisch of quartz, of een model van nu... bij ons in Diemen bent u aan het juiste adres. Kom voor vrijblijvend advies of voor een prijsopgave naar Diemen of Almere-buiten (soms kunnen er onderzoekskosten aan verbonden zijn). U kunt uw Tissot horloge dus ook afgeven in Almere-buiten, waarna wij het intern meenemen naar ons Tissot service atelier in Diemen. 
Ook kunt u het naar ons opsturen. Doe dit dan naar filiaal Diemen.

"Snel service" batterijen voor Tissot is mogelijk in zowel Diemen als Almere-buiten, klaar terwijl u een boodschapje doet of even wacht.

Er zijn 3 mogelijkheden voor service: 
1. Alleen batterij wissel - band en kast schoon incl. waterdichtheid test
2. Basis service batterij wissel incl. alle pakkingen/kroon vervangen waterdichtheid test en band/kast schoon
3. Full service is volledig onderhoud. incl. 2 jaar garantie.

Uw horloge glas kapot of bekrast, of ontbreekt het kroontje (knopje) van uw horloge? Ook voor deel reparaties kunt u bij ons terecht. Wij geven wel eerlijk advies of het aan te bevelen is om een deel reparatie uit te voeren.
Wij leveren ook alle originele horloge bandjes van Hamilton.

Optie 2 en 3 moet uiteraard bij ons achter blijven!

Categories

Webshop Webshop Watches & Jewellery Services Watches About us

Tissot

Link to website

SHOP ONLINE