Seiko

Seiko van meneer Kintaro Hattori heeft een rijke geschiedenis in Japan. Meer dan 160 jaar staat dit merk voor innovatie en vooruit strevende techniek. Dit zeer gerenommeerde Japanse horlogemerk heeft o.a. de merken Seiko, Pulsar en Lorus onder zijn hoede.

Onze nieuwe website is klaar! https://www.puttmann.nl

SALE diverse modellen ... SHOP ONLINE:https://shop.puttmann.nl/brand-products/horloges/seiko 

de volledige voorraad daar getoond is de voorraad van filiaal Diemen en Almere gecombineerd. Ontbreekt er een model? vraag ernaar, wij leveren snel.

Wilt u uw Seiko horloge laten repareren of een batterij vervangen?
Alle voorkomende reparaties aan uw Seiko horloge kunt u bij ons laten doen.
Wij zijn in de regio Amsterdam en de regio Almere Flevoland de specialist op het gebied van service en onderhoud aan alle type horloges.
Wij kennen diverse opties voor service aan uw Seiko of Pulsar horloge:
Alle uit te voeren reparaties aan uw Seiko heren horloge of uw Seiko dames horloge, kunnen wij in ons eigen reparatie atelier in Diemen repareren.
Of het nu gaat om een vintage of oud Seiko horloge, (mechanisch of quartz), of een model van nu... bij ons in Diemen bent u aan het juiste adres. Kom voor vrijblijvend advies of voor een prijsopgave naar Diemen of Almere-buiten. U kunt uw Seiko horloge dus ook afgeven in Almere-buiten, waarna wij het intern meenemen naar ons Seiko service en reparatie atelier in Diemen. 
Ook kunt u het naar ons opsturen. Doe dit dan naar filiaal Diemen.

"Snel service" batterijen voor Seiko is mogelijk in zowel Diemen als Almere-buiten, klaar terwijl u een boodschapje doet of even wacht.
Soms heeft een Seiko Kinetic een "Boost" nodig. De oplaadbare batterij / condensator wil wel eens (na te lang hebben gelegen), even een "zetje" nodig. Kom er mee langs en we bespreken het.

Er zijn 3 mogelijkheden voor service: 
1. Alleen batterij wissel - band en kast schoon incl. waterdichtheid test
2. Basis service batterij wissel incl. alle pakkingen/kroon vervangen waterdichtheid test en band/kast schoon
3. Full service is volledig onderhoud. incl. 2 jaar garantie.

Uw Seiko of Pulsar horloge glas kapot of bekrast, of ontbreekt het kroontje (knopje) van uw Seiko horloge? ...Ook voor deel reparaties kunt u bij ons terecht. Wij geven wel eerlijk advies of het aan te bevelen is om een deel reparatie uit te voeren.
Wij leveren ook alle originele horloge bandjes van Seiko en Pulsar.

Optie 2 en 3 moet uiteraard bij ons achter blijven!

Categories

Webshop Webshop Watches & Jewellery Services Watches About us

Seiko

Link to website

SHOP ONLINE