Niessing

Püttmann Diemen is de NIESSING TROUWRINGEN, Niessing Spanring en Niessing SIERADEN EN HORLOGE SPECIALIST!


Onze uitgebreide collectie van Niessing trouwringen - Niessing spanringen en Niessing sieraden zijn alleen te verkrijgen in Diemen in een speciale "Niessing Shop-in-shop". Tegenwoordig geïntegreerd in de vitrines en de Niessing showroom counters. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons in Diemen te bezoeken? Dan kunnen wij u altijd enkele modellen laten zien in onze winkel in Almere. Ontwerp je eigen Niessing trouwring met de trouwring configurator: 

http://www.niessing.com/trauringkonfigurator/konfigurator/de/

Niessing is exclusief....
In Vreden, Duitsland worden sinds 1873 de bijzondere en exclusieve sieraden van Niessing vervaardigd. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Niessing staat erom bekend tijdloze, innovatieve en onderscheidende sieraden te ontwerpen die tot stand worden gebracht met de modernste technieken. 

Typisch Niessing, de spanring....
Bij een spanring lijkt het net alsof de gebruikte steen (briljant geslepen diamant of synthese steen) los in de ring zweeft. Deze speciale techniek werd als eerst gebruikt door Niessing en is inmiddels uitgegroeid tot een hele verfrissende en spectaculaire collectie. Te verkrijgen in goud, platina of edelstaal.

Categories

Webshop Trollbeads Repair Jewellery Wedding rings Homepage columns

Niessing Niessing

Link to website

NAAR WEBSITE