Boccia titanium horloges

Wij leveren alle Boccia horloges, maar hebben onze collectie wel aangepast. Daar wij ook het leuke merk Danish Design verkopen, concentreren wij ons wat betreft "deze type horloges" op Danish design en wat betreft de Titanium sieraden collectie op Boccia. 

Titanium kwaliteit
De Boccia Time collectie bestaat uit stijlvolle horloges voor modieuze mensen.
De collectie is eigentijds, dynamisch en jong. De kwaliteit komt - behalve in het gebruik van uitzonderlijke grondstoffen - tot uiting in de perfecte afwerking. Alle componenten van de Boccia-collectie zijn geheel gemaakt van titanium. Boccia is daarmee het enige merk ter wereld dat geheel gewijd is aan dit edele materiaal, dat talloze bijzondere eigenschappen kent.

Puur titanium is titaan met een zuiverheidsgehalte tussen 99,0 en 99,7%. Het achterblijven van minimale restanten aan stikstof, zuurstof, koolstof en wolfraam is bij de productie onvermijdbaar. Titanium is buitengewoon corrosiebestendig en even sterk als staal, maar heeft slechts 40% van de dichtheid daarvan. Door z'n lichtheid is titanium zeer plezierig te dragen; de hardheid maakt het ook extreem duurzaam. Bovendien is titanium bijzonder huidvriendelijk.

Enkele bijzonderheden van titanium

- Uiterst licht en daardoor aangenaam te dragen
- Reageert niet op magnetisme
- Bestand tegen zout, water, zweet en zuren
- Vormt in contact met zuurstof uit de lucht een gelijkmatige, grijs schemerende oxidelaag, die als beschermlaag werkt
- Heeft een bijzonder hoog smeltpunt van 1800 ºC

 

Categories

Webshop Webshop Watches & Jewellery Services Watches About us

Boccia titanium horloges

Link to website

SHOP ONLINE